Hotel Bonadies

Amalfi, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C

Hotellbeskrivning

Hotell Bonadies ligger i utkanten av charmiga Ravello med enastående utsikt över Amalfikusten. 1880 öppnade familjen Bonadies detta anrika hotell i en av de vackraste och äldsta byggnaderna på Amalfikusten. Sedan dess har det fortsatt i samma hemtrevliga regi. Boendet har en av de bästa utsiktsplatserna på hela kusten. På takterrassen finns också utomhuspool och solstolar.

Dagen börjar med frukostbuffét och den fantastiska utsikten. Rummen är elegant inredda och utrustade med bland annat vattenkokare, satelit-TV, klinkgolv, och safe. Alla rum har enskilld badrum med gratis toalettartiklar.

Bergsbyn, Ravello ligger en bit upp i bergen längs den vackra Amalfikusten. Staden är charmig med sina rofyllda kullerstensgator, eleganta trädgårdar och fantastiska utsikt äver landskapet och havet. Huvudtorget, Piazza Duomo ligger ca 600 meter ifrån hotellet och du kan enkelt upptäcka staden på egen hand.

Ravello omges av Scalabergen som erbjuder utmärkta möjligheter att ge sig ut på vandringsturer. En av de mest populära och enklaste vandringsturerna är nedför de gamla trapporna till byn Minori. Promenaden nedåt tar ungefär en timme i lagom fart och erbjuder underbara vyer över Amalfikusten och Salernobukten. I området finns massor av vandringsrutter, hör gärna med den kunniga hotellpersonalen om fler tips.

Läge

I utkanten av Ravello

Så här bor du

Elegant inredda rum med utsikt över bergen eller havet. Luftkonditionering, kassafack, sat-tv, telefon, Internet, minibar, kaffekokare, vattenkokare, hårtork, bad/dusch och wc. Balkong eller terrass.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, utomhuspool, öppen 01 maj-30 september, solstolar, bar, Wi-Fi, parkering (mot avgift).

Tillval

Barnsäng förbokas, gratis.

Annat

Handdukar ingår.

6 våningar, hiss.

Frinätter

Bo 7 dagar - betala för 6 eller bo 14 dagar - betala för 12 i perioden 1/3-1/11 2024. 10% rabatt i perioden 1/3-1/11 2024.

Ankomst

Incheckningstid: 15:00, utcheckningstid: 11:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider