ibis Styles St. Pauls Bay Malta

Qawra, Malta Flagga - Malta

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Malta (MLA): 21.2 km (31 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Ibis Styles St. Paul's Bay Malta ligger i St. Paul's Bay, en femton minuters bilfärd från både Golden Bay och Bugibba Square. Detta hotell ligger 10,7 km från St George's Beach och 11,4 km från Mellieha Bay.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning och tvättservice. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Bekvämligheter som en telefon och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummen finns hårtork och sminkspegel. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Vid poolen finns en snackbar. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, fiske och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, kanotpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och solarium, då samtliga erbjuds.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. För speciella smaker eller preferenser erbjuds: dieträtter och glutenfria måltider Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider